Hoogwaardig stucwerk en deskundig advies

Met meer dan 20 jaar ervaring levert Stuc4U in Groningen hoogwaardig stucwerk tegen een scherpe prijs. Onze stukadoors beschikken over veel ervaring, hebben passie voor hun vak en oog voor detail. Wij leveren stucwerk op maat: naast traditioneel en modern stucwerk van nieuw- en verbouwprojecten zijn we gespecialiseerd in het restaureren van oude/historische gebouwen, lijstwerk en ornamenten. Ons werkgebied ligt vooral in de noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Delen van kennis en expertise

Door samen te werken met andere disciplines uit de regio – denk aan aannemers, (restauratie)schilders, vloerenleggers en spackspuiters – kunnen we optimaal gebruik maken van elkaars kennis en expertise en snel inspringen bij nieuwe opdrachten. Ook werken we samen met ROC’s. We zijn een erkend leerbedrijf voor mbo-leerlingen (niveau 2, 3 en 4) en leiden dus ook op.

Veranderende trends in wonen

Door veranderende trends verschijnen er voortdurend nieuwe materialen voor de afwerking van een huis, zoals Beal Mortex, betonlook, glans- en marmerpleister of leemstuc. Om u goed te kunnen adviseren, volgen we deze trends en ontwikkelingen op de voet. Daarnaast volgen onze stukadoors regelmatig trainingen om het werken met nieuwe producten en technieken goed onder de knie te krijgen. Ongeacht welke afwerking u kiest Stuc4U zorgt voor mooi stucwerk in alle ruimtes van uw huis of bedrijfspand en op de buitengevels.

Bij Stuc4U bent u aan het juiste adres!